Mo. Jun 13th, 2022

Utstilling eller oppbevaring: Behovene bestemmer den strukturelle utformingen av hyllen så vel som materialet. Fra glass til stål og plast til tre har du mange alternativer.

  • Styrke: Hvor sterke må hyllene være? Hvis du er en klesbutikk og leter etter hyller for butikklokalene dine, trenger du ikke samme styrke på hyllene som du ville gjort i et lager med tunge esker. Pass på at du alltid kjøper hyller som tåler mer belastning.
  • Støtte: Gulvet og veggen vil støtte belastningen på hyllen din. Så lær deg selv om den strukturelle integriteten til begge før du begynner å legge til vekt.
  • Justerbare hyller: Gir deg fleksibiliteten til å lagre varer i forskjellige størrelser. Hvis du velger denne typen hylle, må du sørge for at de har solide sveisede metallbraketter plastkasser for å støtte vekten.
  • Installasjon/monteringstype: Styrken og støtten til hyllen vil avhenge av installasjonen. Få det installert av en profesjonell for å sikre integriteten til strukturen. Dette er spesielt viktig for fleretasjes, stablebare enheter.

Det er forskjellige måter å montere hyllen på. Igjen kommer det an på hvor og hvordan du skal bruke hyllen.

Veggmonterte hyller – Med veggmonterte hyller må du feste dem til bygningens vertikale strukturelle bjelker eller stendere. Deretter plasserer du metallbraketter på standardavstandene der stativene vil være. Fest deretter hyllen til braketten for ekstra stabilitet og styrke.

Frittstående hyller – Frittstående enheter gir deg fleksibiliteten til å plassere dem hvor som helst du har plass. Den eneste ulempen er at de tar mer plass.

Takmonterte hyller – Denne typen hyller brukes mest i hjemmegarasjer. Imidlertid kan de også installeres i lagerrom eller til og med i salgsrommene til din bedrift. Hvis du ikke er praktisk, få disse hyllene installert av en profesjonell. Siden de er installert overhead, er riktig installasjon et must.

Nøkkelen til å kjøpe de beste lagringshyllene og hyllene er å investere i den høyeste kvaliteten du har råd til. Det er fordi de varer i mange år og er tryggere i det lange løp.

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.