Mo. Jun 13th, 2022

Det kanskje viktigste spørsmålet av alt er aspektene ved å være en anerkjent bookmaker. Vi har flere aspekter som vi alltid ser på i våre feltrapporter og som da gir et helhetsbilde. De er i detalj:

Spillebonusen

Dette handler selvfølgelig om bonustilbudene oddsbonuser360.com, så vi tar en nærmere titt og med det mener vi ikke bare bonusbeløpet og betingelsene som omsetning og minimumskvote, men fremfor alt den berømte lille skriften, fordi det er der fallgruver og problemer skjuler seg. I tillegg til velkomstbonusen ser vi også veldig nøye på hva og hvor mye som gjøres for eksisterende kunder. Ingen spillleverandør går på nett før vi har testet nøyaktig hva du opplever som eksisterende kunde over flere måneder.

Her var det mye kjedsomhet en stund, men nå er det mye action igjen. Mens de fleste tilbydere pleide å prøve en vanlig 100 % opp til €100 innskuddsbonus, ser vi nå høyere første innskuddsbeløp eller svært høye prosenter for første innskuddsbonuser. Mens sportsspillbonustilbud med gratisspill pleide å være ganske kjedelige, har vi noen veldig fine spillleverandører her. Vi avlaster deg for problemer ved å sammenligne sportsbettingbonusen som tilbys av de forskjellige bookmakerne for å gi deg den beste sportsbettingbonusen.

Tippetilbud og live betting

Et aspekt som påvirker spillmoro fremfor sikkerhet er innsatsvalg. Likevel kreves det stor forsiktighet her, siden noen bookmakere jukser og kunstig blåser opp utvalget av spill i stedet for å tilby gode odds på de virkelig viktige markedene. Spilletilbudet inkluderer selvfølgelig også tilbud om livespill, da disse nå er den mest populære formen for tipping. Hver leverandør av sportsbetting får flest poeng hvis de løser de grunnleggende oppgavene riktig. Det betyr nok sport med nok ligaer og turneringer.

For de store spillene forventer vi minst de viktige 40-50 innsatstypene som virkelig mange bruker. Alt utover det er bonuspoeng, som også bidrar til totalvurderingen i vår testrapport, men som ikke er avgjørende. Oddsen er også veldig viktig, MEN alltid forbundet med limits. Vi ser stadig bookmakere som har høye odds, men grenser som ikke er morsomme. Hva hjelper det med 2,00 i stedet for 1,90 hvis jeg bare kan satse 50 i stedet for 500 og derfor er begrenset?

Kombinasjonsspill bonus

Noen bookmakere har spesielle bonustilbud for kombinasjonspill, vi tok en titt på disse tilbudene, og du kan finne all viktig informasjon om dem på vår side med kombinasjonsspill.

Innskudd, uttak og støtte

Dette handler ikke bare om utbetalingsalternativene som PayPal, men hvor rask og pålitelig utbetalingen er, hvor enkel betalingsprosessen er OG selvfølgelig om du må betale et gebyr for innskudd og uttak. Support er også en del av tjenesten, og det er flere aspekter ved en spillleverandør. Hvilke alternativer, hvor lenge og på hvilket språk er kundeservice tilgjengelig? I tillegg kommer selvfølgelig påliteligheten og kvaliteten på støtten! I mellomtiden holder vi øye med vanlige spørsmål. De fleste neglisjerer disse, men til syvende og sist er det de som kan hindre deg i å måtte håndtere støtte.

Von admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.